Home > Verwarming > Thermostaten > Kamerthermostaten > Remeha qSense 7350946

Remeha qSense 7350946

Remeha qSense 7350946
Remeha Q-Sense kamerthermostaat modulerend S101460
Adviesprijs
 
€ 75,02
Vraag uw nettoprijs aan
  • Meer info
Specificaties
Remeha qSense 7350946

De qSense is de ideale kamerthermostaat voor wie eenvoudig en snel naar behoefte de kamertemperatuur wil instellen. Met de handige draai-/drukknop stelt u simpelweg de gewenste waarde in. Het overzichtelijke, blauw verlichte display laat de gemeten en de ingestelde temperatuur zien.

Ondanks zijn eenvoud biedt de qSense een aantal handige instelmogelijkheden. Zo kunt u met de qSense vanuit de woonkamer ook de opwarmsnelheid regelen en de instellingen wijzigen voor het warmhouden van tapwater.

De qSense is een handmatig instelbare, maar uiterst slimme kamerthermostaat. Dankzij zijn uitgekiende regelstrategie en modulerende werking zorgt de qSense ervoor dat het vermogen van uw cv-ketel efficiënt wordt benut om snel een comfortabel leefklimaat te creëren.
Goedkoper? Vind een installateur in de buurt!

Aankoop van producten en installatiewerk onder 1 dak
Via onderstaande navigatieknop "Vind een installateur in uw buurt" komt u in contact met een erkende comfortinstallateur in uw directe omgeving. Hij kan u adviseren welke producten u nodig heeft, uw exacte prijs samenstellen en het installatiewerk verrichten.

De comfortinstallateur levert uitsluitend kwaliteitsmerken tegen scherpe prijzen en biedt u garantie over de geleverde producten én werkzaamheden. U bent verzekerd van energiezuinige en betrouwbare installaties, die volgens de geldende voorschriften door een erkend vakman bij u thuis worden aangelegd en naar uw persoonlijke wensen worden ingesteld.

Vind een installateur in uw buurt!